AG Roller Bike Parade

fr | en
AG Roller Bike Parade Ontdek het evenement
Inleiding

AG Roller Bike Parade

De hele zomer lang brengt de AG Roller Bike Parade je naar de vier uithoeken van België om er onvergetelijke momenten te beleven! Rollerblades, fiets, longboard... Wat wordt jouw favoriete transportmiddel?

AG Roller Bike Parade
ag roller bike parade

De AG Roller Bike Parade is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar. Bent u amateur of professional? De AG Roller Bike Parade is de ideale manier om met familie of vrienden deel te nemen aan een sportief en muzikaal evenement en dat volledig gratis

 

Alle vervoersmiddelen met wielen die zich voortbewegen door gebruik van spierkracht of elektriciteit kunnen deelnemen aan de AG Roller Bike Parade, namelijk:

 • – rollers
 • – skateboard
 • – longboard
 • – step
 • – bmx
 • – fiets
 • – monowheel

2 dj’s spelen vanop de pick-ups die voor de parade rijden. De pick-ups zijn uitgerust met een licht-en geluidsinstallatie om een leuke sfeer te creëren.  Plezier gegarandeerd!

 1. KLEINE LUS

Een parcours van ongeveer 5km dat 40 minuten duurt, aangepast voor iedereen, zowel beginners als gevorderden, kinderen als volwassenen. Een goede gelegenheid om sport en plezier te combineren. Afhankelijk van de stad heeft de kleine lus één pauzemoment. Het einde van de lus bevindt zich terug op het startpunt.

 

 1. GROTE LUS

Een langere route van ongeveer 20km voor amateurs en gevorderde fans. Vermits de sfeer altijd goed zit, is deze lus ideaal voor deelnemers die willen trainen en zich vermaken. We keren terug naar het beginpunt aan het einde van de Parade.

Bekijk hier onze kalender

Je moet je eigen vervoersmiddel meebrengen en een drankje of snack voorzien. Het is belangrijk om je goed te hydrateren tijdens een fysieke inspanning.

Safety first! Denk eraan om bescherming mee te brengen om blessures te voorkomen mocht je vallen.

AG roller bike parade
wiko roller bike parade -
Covid-19

COVID-19 - MAATREGELEN DIE TIJDENS DEZE EDITIE GERESPECTEERD  MOETEN WORDEN 

 • Jouw veiligheid is onze prioriteit ! Dit zijn de 5 gouden regels voor een veilige parade :

  1. Veiligheidsafstanden moeten gedurende de hele parade gerespecteerd worden.

  2. Het dragen van een mondmasker is effectief en aangeraden.

  3. Neem zelf handsgel mee.

  4. Interacties met mensen moeten kort zijn (max 15 min).

  5. Respecteer de instructies van de staff.

  Dit sluit de klassieke veiligheidsmaatregelen tijdens het beoefenen deze sport niet uit : het dragen van helm en bescherming en voorzichtig rijden.

wiko roller bike parade -
AG Roller Bike Parade

De grootste bijeenkomst in België

De AG Roller Bike Parade wordt dit jaar georganiseerd voor alle fans van alternatief transport, in verschillende steden en dit van 7 juni tot 13 september. Het evenement is volledig gratis voor jong en oud.

OPGEPAST: in geval van slecht weer kan de bijeenkomst om veiligheidsredenen worden geannuleerd. De dag van de parade zal om 16.00 uur een officiële aankondiging volgen op de website en de Facebook-pagina van het evenement.

Dit jaar vindt de AG Roller Bike Parade zichzelf opnieuw uit door nieuwe samenwerkingen en voorstellingen van lokale artiesten en collectieven

 

ontdek

Onze nieuwigheden

Onze hoofdpartner
Onze institutionele partners
Onze privé / logistieke partners
Onze mediapartners

NEWSLETTER

Wilt u meer informatie en nieuws ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 AG Roller Bike Parade